Imi place sa gatesc, ca-s retete simple, ca-s retete complicate…pe toate le fac cu drag. Uneori insa, ca o fi lenea, ca o fi pana de ispiratie :)) stau proptita de usa frigiderului si pierduta ma intreb: „azi ce mancam?” :)) Si incep sa scot de acolo, ca atunci cand faci curatenie si zic…”poate o iesi ceva” :)))
Asa a fost si in cazul acestei retete. Nu e nimic complicat, dar ai mei au mancat tot-tot. Semn bun, as zice! :))
chiftelute
300 g iaurt
125 g mozzarella
2 oua
frunze de busuioc
sare si piper
Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa, se trec sub un jet de apa rece si se lasa deoparte.
Intr-un castron amestecam ouale usor batute cu iaurtul. Saram si piperam dupa gust. Adaugam chiftelutele, mozzarella si frunzele de busuioc tocate. Omogenizam.
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei punem spaghetele, apoi turnam deasupra compozitia cu chiftelute.
Dam la cuptor pentru vreo 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta buna!
7 comentarii
La cat de bine arata, cred si eu ca au mancat tot-tot.
Pupici si o saptamana linistita!
Foarte utila reteta , o idee buna pentru a „recicla” chiftlutele .
GOSTEI MUITO, COSTUMO MAS SERVI SEPARADO, ASSIM FICA COM UM EXCELENTE ASPECTO.
BOA SEMANA
BBJS
Imi place. Arata tare bine 🙂
he, he, he, pai cum sa nu pape cand arata atat de bine, bestial! as papa si eu 😛
Minunata aceasta reteta!!!
Cat de apetisant arata!Bravo!