Paine cu cascaval

de Miha
126 vizualizări
Paine cu cascaval

Reteta Paine cu cascaval

Paine cu cascaval
Reteta Paine cu cascaval Mod de preparare Paine cu cascaval: Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine, la programul de… Aluat dospit Paine cu cascaval European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 60 ml apa
  • 240 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 550 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 100 g cascaval

Mod de preparare Paine cu cascaval:

Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine, la programul de framantare+dospire.

Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.

Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.

Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.

Apoi, fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.

Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.

Se coace in cuptorul incins la foc mediu, in jur de jumatate de ora, pana se rumeneste frumos deasupra.

Sectiune…

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Nati 20 septembrie 2009 - 18:39

Interesanta reteta.. Si cum e cascavalul, se intinde cind e piinea calda? Dar cind e rece?

Răspuns
Miha 20 septembrie 2009 - 20:28

Natalia,probabil ca depinde de cascaval daca se intinde sau nu. Asta ce l-am avut eu nu s-a intins,s-a topit si a intrat cumva in paine. Au ramas doar niste linii fine de cascaval prin miez.
Nostim a fost cu Robert,care cand a vazut felia de paine a zis ca “urmele astea seamana cu niste cascaval” :)) Si dupa ce i-am dat toate asigurarile din lume ca nu e cascaval :))) l-a chemat pe taica-su la masa si-i zice:”sa stii ca painea asta nu are cascaval,poti manca linistit” :))))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: