Mancaruri cu carne de porc / Retete culinare

Muschiulet de porc in crusta de piper

loading...

* 1 muschiulet de porc
* 50 g piper mozaic
* sare
* boia de ardei
* usturoi
* cimbru
* vin alb
* ulei de masline

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat,

apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

loading...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

15 Comentarii

  1. Foatre apetisant!

  2. La multi ani Mihaela!

    Ce grozav arata!o reteta deosebita!de retinut reteta!

    Am o intrebare:cum se numeste prajitura care e in mijlocul pozei de antet al blogului tau!

  3. Buna ziua,Miha.
    Imi face placere sa te cunosc,pe tine si bunatatile tale.

  4. Multumesc Maria!
    Ma bucur ca ai trecut pe la mine si am avut ocazia sa ne cunoastem. 🙂
    Pup!

  5. Multumesc Kity!

  6. La multi ani Mariana!

    Cred ca este vorba de „prajitura Tosca”.

  7. uau, uau! bun, bunut!
    pup.

  8. Deja imi e foame :)) !
    http://www.vechilecoline.ro
    Uitati aici un meniu dragut!

  9. La multi ani, multa sanatate tie si familiei tale!

  10. Multumim Claudia! Asemenea si voua!

  11. La multi ani!… si indeplinirea tuturor dorintelor in anul care vine! Sanda

  12. la multi ani multa sanatate si fericire si noul an sa va aduca numai bucurii in suflet

  13. Felicitari pentru blogul tau cu retete! Te asteapta la noi un premiu.

  14. La multi ani si un 2010 mai bun, mai plin – de retete si nu numai 🙂 – si mai frumos! Pupicei!

    Ce interesante mi se par retetele astea cu carne in crusta, eu inca n-am indraznit sa fac asa ceva…

  15. Pingback: Muschiulet de porc in crusta de condimente

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Aparatul Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune a devenit cel mai folosit in bucataria mea. Mai am eu ceva gadgeturi de care nu m-as putea lipsi, dar acesta este de departe preferatul meu 🙂 In luna octombrie sarbatorim la nivel international luna Crocktober, avem o luna intreaga dedicata mancatului sanatos […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital

Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital

As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi. Astazi va […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

%d blogeri au apreciat: