Muschiulet de porc in crusta de piper

de Miha
316 vizualizări

* 1 muschiulet de porc
* 50 g piper mozaic
* sare
* boia de ardei
* usturoi
* cimbru
* vin alb
* ulei de masline

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat,

apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

poate vă plac și rețetele

15 comentarii

kity 2 ianuarie 2010 - 13:04

Foatre apetisant!

Răspuns
Mariana 2 ianuarie 2010 - 13:23

La multi ani Mihaela!

Ce grozav arata!o reteta deosebita!de retinut reteta!

Am o intrebare:cum se numeste prajitura care e in mijlocul pozei de antet al blogului tau!

Răspuns
maria mihalache 2 ianuarie 2010 - 13:50

Buna ziua,Miha.
Imi face placere sa te cunosc,pe tine si bunatatile tale.

Răspuns
Miha 2 ianuarie 2010 - 16:31

Multumesc Maria!
Ma bucur ca ai trecut pe la mine si am avut ocazia sa ne cunoastem. 🙂
Pup!

Răspuns
Miha 2 ianuarie 2010 - 16:32

Multumesc Kity!

Răspuns
Miha 2 ianuarie 2010 - 16:33

La multi ani Mariana!

Cred ca este vorba de “prajitura Tosca”.

Răspuns
ellis 2 ianuarie 2010 - 18:47

uau, uau! bun, bunut!
pup.

Răspuns
Restaurant Pizzerie Vechile Coline 2 ianuarie 2010 - 19:13

Deja imi e foame :)) !
http://www.vechilecoline.ro
Uitati aici un meniu dragut!

Răspuns
claudia 3 ianuarie 2010 - 8:24

La multi ani, multa sanatate tie si familiei tale!

Răspuns
Miha 3 ianuarie 2010 - 9:35

Multumim Claudia! Asemenea si voua!

Răspuns
adnas54 3 ianuarie 2010 - 13:34

La multi ani!… si indeplinirea tuturor dorintelor in anul care vine! Sanda

Răspuns
Miches Alexandra Sorina 4 ianuarie 2010 - 8:10

la multi ani multa sanatate si fericire si noul an sa va aduca numai bucurii in suflet

Răspuns
Retete ilustrate 4 ianuarie 2010 - 14:45

Felicitari pentru blogul tau cu retete! Te asteapta la noi un premiu.

Răspuns
Ralu 4 ianuarie 2010 - 15:47

La multi ani si un 2010 mai bun, mai plin – de retete si nu numai 🙂 – si mai frumos! Pupicei!

Ce interesante mi se par retetele astea cu carne in crusta, eu inca n-am indraznit sa fac asa ceva…

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: