Muschiulet de porc in crusta de mustar

de Miha
79 vizualizări
Muschiulet de porc aromat

Reteta de muschiulet de porc in crusta de mustar am facut-o mai demult. Cam pe cand am facut cartofii prajiti a la Jamie, dar am uitat de ea. Si asta nu pentru ca n-ar fi bun, ba dimpotriva… Ia sa vedem daca va pot convinge de asta… :)))

Muschiulet de porc aromat

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper boabe
  • coriadru boabe
  • ienibahar boabe
  • seminte de chimen

Mod de preparare Muschiulet de porc in crusta de mustar:

Peste usturoiul pisat cu putina sare se toarna uleiul, mustarul si ketchup-ul. Se amesteca pana se obtine o emulsie stabila.

Cu aceasta emulsie ungem muschiuletul de porc pe toate partile.

Amestecam condimentele boabe (punem atat cat consideram de cuviinta, dupa gustul si preferinta fiecaruia) si le punem pe o bucata de folie de aluminiu. Punem muschiuletul peste boabe, apoi il infasuram strans in folie, in asa fel incat boabele sa fie deasupra bucatii de carne.

Muschiulet de porc la cuptoe

Punem intr-un vas termorezistent si dam la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 ora. Scoatem folia cu vreo 10 minute inainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos desupra. Se lasa sa se racoreasca, apoi se portioneaza.

Delicios!

poate vă plac și rețetele

15 comentarii

Fancy Cake 4 octombrie 2011 - 5:14

Tare bine mai arata! Cred ca e si tare gustos.
O zi buna iti doresc!

Răspuns
gaby_d 4 octombrie 2011 - 5:17

Ce bunut!
Neata!

Răspuns
Miha 4 octombrie 2011 - 5:24

Multumesc Raluca! La fel si tie! :*

Răspuns
Miha 4 octombrie 2011 - 5:25

Neata Gabi! :*

Răspuns
Alice 4 octombrie 2011 - 7:11

e foarte bun Miha…foarte bun

Răspuns
TeoBucatar 4 octombrie 2011 - 7:30

Imi place amestecul de condimente pe care le-ai folosit!Cred ca a fost tare parfumat!

Răspuns
iulian 4 octombrie 2011 - 17:18

S-a rumenit mai frumos pe fund? 😀
Sau ai presarat uniform boabe de toate cele pe toata suprafata?
Arata super.

Răspuns
Antonina 4 octombrie 2011 - 18:49

Super arata!! si cum pot eu sa refuz porc?;)

Răspuns
Licuta Marin 4 octombrie 2011 - 19:15

Ce specialitate!!! Arata super bine! Pup!

Răspuns
Miha 5 octombrie 2011 - 5:28

Multumesc Alice, multumesc! :*

Răspuns
Miha 5 octombrie 2011 - 5:29

Multumesc Teo. :* Da, a fost bun. Pe incercatelea! :)))

Răspuns
Miha 5 octombrie 2011 - 5:32

Iulian, boabele le-am pus pe folie, apoi muschiuletul. Boabele s-au repartizat cum s-a nimerit! :)) Am incercat totusi sa fie cat mai multe pe partea de deasupra a muschiuletului.

Răspuns
Miha 5 octombrie 2011 - 5:33

Anto, nici tu nu poti? :)))
Desi gatesc f rar cu carne de porc, ne place…

Răspuns
Miha 5 octombrie 2011 - 5:33

Multumesc Licuta! Esti tare draguta! Pup! :*

Răspuns
Tudor Elena Cristina 5 octombrie 2011 - 12:31

La ce foame ma stapaneste la ora asta…..as papa juma din fileul tau!!pupici

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: