Gulas

de Miha
24 vizualizări

* 500 g carne de vitel
* 2 cepe
* 3-4 cartofi
* 3 linguri ulei de masline
* 1 ardei capia
* 1 cana suc de rosii
* 1 lingura boia de ardei
* 1 lingurita chimen
* patrunjel verde
* sare si piper alb
* 1 foaie de dafin

Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate.

Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se “stinge” cu apa, atata cat sa acopere bine totul.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.

Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.

Se serveste presarat cu patrunjel.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Diana 17 octombrie 2012 - 9:40

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , mi-o foameeeeeeeeeeeee :))
Asta voi gati azi , si bunaciunea la cuptor (cartofi , afumaturi , branzici , smantana si masline ca/la/mata:)):)):)) ) , bun , nu ?

Răspuns
Miha 17 octombrie 2012 - 13:03

Foarte bun Diana. Desi am mancat…parca mi s-a facut si mie foame. :)))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: