Ficatei de pui cu ceapa

de Miha
134 vizualizări

O reteta simpla, dar plina de calitati: este rapida, foarte buna (ficateii nu ies uscati si inecaciosi) si mai ales le place piticilor. 😉 Sper sa va placa si voua.

500 g ficatei
1 ceapa mare
1/2 capatana de usturoi
1/2 pahar de vin alb
cimbru
sare si piper

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand ceapa devine traslucida adaugam ficateii spalati si curatati. Perpelim ficateii pe toate partile, condimentam dupa gust cu sare, piper si cimbru. Turnam vinul, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama. Lasam ficatul sa se prajeasca usor, apoi il scoatem pe un platou.

Se servesc calzi, presarati cu patrunjel verde tocat si mamaliguta aburinda.

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

jose manuel 24 ianuarie 2011 - 22:08

Excelente plato de carne. Saludos

Răspuns
Iulia 25 ianuarie 2011 - 7:06

Si eu fac asa ceva si ies deliciosi, mai ales cu o mamaliguta calda langa ei!

Răspuns
Bianka 25 ianuarie 2011 - 7:52

Foarte gustos

Răspuns
ilda76 19 iulie 2012 - 10:46

Intr-o ora demarez operatiunea; de-abia astept!!! Imi lasa gura apa…:))
Pupicei, Miha!

Răspuns
Miha 23 iulie 2012 - 20:55

As manca si eu de astia la ora asta! :))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: