Aperitive / Retete culinare

Ciuperci boieresti

loading...

Avem nevoie de:

* 1/2 piept de pui
* 6 ciuperci proaspete mari
* 1 morcov
* 4 catei usturoi
* 3-4 linguri suc de rosii
* 1 ou
* sare si piper
* patrunjel verde
* 50 g cascaval

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

„Palariile” ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent,

le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras,

stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Reteta incercata si de Ilda:

loading...
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Draga Miha, maine ma boieresc si eu, ca tare fain mai arata ciupercutele tale !!!!
    Mi-ai facut o poftaaaaa, de numa!
    Puuup si o Duminica faina sa ai!

  2. Ce bine arata ciupercile astea, Miha! Si mai ales daca sint cu carne, la noi ar avea succes garantat! :))
    Uite n-am luat niciodata ciuperci mari, o sa iau acum, sa fac si eu reteta asta.

  3. Trebuia sa le denumesti „cusma boierului”… suna mai… sexy… Cred ca sint tareee bune… Acum ce ma fac n-am nici ciuperci, nici piept de pui prin congelator… of, of…

  4. Nu am cuvinte sa-ți zic ce poftă mi-ai făcut… Pare delicios

  5. Apetisante. Am facut si eu, dar nu asa. Voi incerca so varianta ta

  6. Une version très savoureuse.
    Bravo.

  7. Ciupercutele astea boieresti 🙂 ai idee cu ce garnitura sau salata ar merge?

  8. O.C cred ca o garnitura de orez ar fi foarte potrivita. 🙂

  9. Anonymous says:

    arata excelent si cred ca si gustul trebuie sa fie nemaipomenit si chiar ca sint boieresti pt ca sint de efect dai gata musafirii cu ele merci Miha pt reteta asta

  10. Anonim, cu mare placere. Ma bucur ca-ti plac „boieroaicele” :))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

%d blogeri au apreciat: