Ciuperci boieresti

de Miha
63 vizualizări

Avem nevoie de:

* 1/2 piept de pui
* 6 ciuperci proaspete mari
* 1 morcov
* 4 catei usturoi
* 3-4 linguri suc de rosii
* 1 ou
* sare si piper
* patrunjel verde
* 50 g cascaval

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

“Palariile” ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent,

le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras,

stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Reteta incercata si de Ilda:

poate vă plac și rețetele

10 comentarii

Dana2dor 31 ianuarie 2010 - 0:28

Draga Miha, maine ma boieresc si eu, ca tare fain mai arata ciupercutele tale !!!!
Mi-ai facut o poftaaaaa, de numa!
Puuup si o Duminica faina sa ai!

Răspuns
Nati 31 ianuarie 2010 - 7:24

Ce bine arata ciupercile astea, Miha! Si mai ales daca sint cu carne, la noi ar avea succes garantat! :))
Uite n-am luat niciodata ciuperci mari, o sa iau acum, sa fac si eu reteta asta.

Răspuns
Daniela 31 ianuarie 2010 - 8:20

Trebuia sa le denumesti “cusma boierului”… suna mai… sexy… Cred ca sint tareee bune… Acum ce ma fac n-am nici ciuperci, nici piept de pui prin congelator… of, of…

Răspuns
anca_fish 31 ianuarie 2010 - 9:35

Nu am cuvinte sa-ți zic ce poftă mi-ai făcut… Pare delicios

Răspuns
Veronica 31 ianuarie 2010 - 12:41

Apetisante. Am facut si eu, dar nu asa. Voi incerca so varianta ta

Răspuns
Saveurs et Gourmandises 31 ianuarie 2010 - 17:48

Une version très savoureuse.
Bravo.

Răspuns
O.C. 12 februarie 2010 - 20:51

Ciupercutele astea boieresti 🙂 ai idee cu ce garnitura sau salata ar merge?

Răspuns
Miha 12 februarie 2010 - 22:25

O.C cred ca o garnitura de orez ar fi foarte potrivita. 🙂

Răspuns
Anonymous 25 ianuarie 2011 - 12:03

arata excelent si cred ca si gustul trebuie sa fie nemaipomenit si chiar ca sint boieresti pt ca sint de efect dai gata musafirii cu ele merci Miha pt reteta asta

Răspuns
Miha 25 ianuarie 2011 - 13:20

Anonim, cu mare placere. Ma bucur ca-ti plac “boieroaicele” :))

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: