Cartofi gratinati cu branza

de Miha
6629 vizualizări
Cartofi gratinati cu branza

Pentru astazi o reteta simpla si delicioasa, asa cum imi place mie 😀 …cartofi gratinati cu 3 feluri de branza, un fel de mancare ce poate fi servit ca atare sau care poate fi transformat intr-o delicioasa garnitura de cartofi. Alegerea va apartine. De asemenea, puteti alege si stabili cantitatile si ingredientele dupa bunul vostru plac, aveti liber la joaca in bucatarie! :))

Cartofi gratinati cu branza

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g branza brie
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri smantana
  • sare si piper
  • busuioc si rozmarin

Mod de preparare Cartofi gratinati cu branza:

Cartofii curatati de coaja se spala si se taie felii subtiri. Se aseaza apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara sare si piper dupa gust si cateva fire de rozmarin.

Branza se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se adauga smantana, sare si piper dupa gust si cateva frunze de busuioc tocat. Se amesteca bine si se toarna uniform peste stratul de cartofi.

Cartofi inainte de cuptor

Dam vasul la cuptor la foc mediu pana cartofii sunt gata (se verifica cu furculita) si deasupra avem o crusta rumena si delicioasa.

Pofta buna! 😉

Cartofi gratinati cu branza

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Rocsy Ciobanu 18 iulie 2013 - 14:48

Perfecti atat ca si garnitura cat si serviti asa simpli cu o salata!

Răspuns
Diana 19 iulie 2013 - 10:40

Voi chiar mancati ciudateniile astea de branzeturi ? :d

Răspuns
Azzola Andreea 16 mai 2015 - 13:22

Da,mancam.Tu esti vegetariana?

Răspuns
Kyky 24 iulie 2013 - 21:24

Delicioss doar ca eu am pus 4 feluri de branzeturi si a iesit super buna… Nota 10 este super si te mai asteptam cu retete noi

Răspuns
Miha 24 iulie 2013 - 21:29

Si noua ne-a placut mult. Ma bucur ca si voua! >:D<

Răspuns
Ana Maria 22 octombrie 2013 - 11:44

merge sa fac doar cu un singur fel de branza!branza de vaci de exemplu!>?>?????

Răspuns
Miha 23 octombrie 2013 - 15:21

Merge si cu branza de vaci, dar sa adaugi si 1-2 oua in compozitie 😉

Răspuns

Lasă un răspuns