Aperitive / Mancaruri cu cartofi / Retete culinare

Cartofi crocanti si picanti

loading...

Avem nevoie de:

* 5 cartofi
* 1/2 capatana de usturoi
* 1/2 lingurita boia de ardei
* cimbru
* sare si piper
* 5 linguri ulei de masline
* malai

Cartofii curatati se taie felii groase.

Din usturoi si condimente se face un mujdei, pe care il turnam peste cartofi.

Cartofii astfel condimentati ii tavalim prin malai si ii punem intr-o tava,

stropim cu ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

O reteta preluata de la Rivka, care ne asigura ca sunt foarte buni. Sa stiti ca asa este. Merita incercati. 😉

loading...
Tags: ,

Comentarii prin facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

%d blogeri au apreciat: