Aceste bomboane Raffaello se fac atat de simplu si rapid incat am putea face in fiecare zi cate o portie! :))))
Ingrediente
- * 200 g unt
- * 200 g nuca de cocos
- * 200 g lapte praf
- * 200 g zahar
- * zeama de la o jumatate de lamaie
- * alune pentru interior
Mod de preparare Bomboane Raffaello:
Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.
Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.
10 comentarii
Deliciosos
imi plac teribil bomboanele astea,
multam pentru reteta!
Care dintre retete ti-a placut mai mult?
Multumesc!
Lavinia, mi-au placut amandoua.
Imi plac foarte mult aceste bomboane, si cele cumparate si cele facute in casa in orice varianta ar fi facute.
imni plac f.mult mi se par usor de facut,nu sunt nici asa scumpe.sunt de efect ,merita sa le fac si eu .Multumesc f. mult!cu drag Ileana.
Ileana, sunt foarte usor de facut, asa este. Sper sa-ti placa.
si daca nu bag aluna in interior are ceva?
ca nu-mi place cu alune.
Nu are nimic. Vei avea niste bomboane Raffaello fara alune, nu-i nici un bai. 😉
Din pacate, am fost dezamagita de aceasta reteta. Cantitatea de unt este prea mare si bomboanele au iesit foarte grase. Pe langa asta, mi s-au parut si exagerat de dulci.
Am incercat mai multe retete de pe acest site si am fost multumita, dar aceasta are un minus din partea mea.
Imi pare rau…