Bomboane Raffaello (2)

de Miha
467 vizualizări
Raffaello de casa

Aceste bomboane Raffaello se fac atat de simplu si rapid incat am putea face in fiecare zi cate o portie! :))))

Raffaello de casa

Ingrediente

  • * 200 g unt
  • * 200 g nuca de cocos
  • * 200 g lapte praf
  • * 200 g zahar
  • * zeama de la o jumatate de lamaie
  • * alune pentru interior

Mod de preparare Bomboane Raffaello:

Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.

Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.

poate vă plac și rețetele

14 comentarii

jose manuel 9 ianuarie 2011 - 20:36

Deliciosos

Răspuns
MONONOKE KITCHEN 10 ianuarie 2011 - 13:11

imi plac teribil bomboanele astea,
multam pentru reteta!

Răspuns
LLAAVVIINNIIAA 15 ianuarie 2011 - 20:37

Care dintre retete ti-a placut mai mult?
Multumesc!

Răspuns
Miha 15 ianuarie 2011 - 22:26

Lavinia, mi-au placut amandoua.
Imi plac foarte mult aceste bomboane, si cele cumparate si cele facute in casa in orice varianta ar fi facute.

Răspuns
Anonymous 24 ianuarie 2011 - 18:20

imni plac f.mult mi se par usor de facut,nu sunt nici asa scumpe.sunt de efect ,merita sa le fac si eu .Multumesc f. mult!cu drag Ileana.

Răspuns
Miha 24 ianuarie 2011 - 19:12

Ileana, sunt foarte usor de facut, asa este. Sper sa-ti placa.

Răspuns
denisa 29 decembrie 2012 - 8:27

si daca nu bag aluna in interior are ceva?
ca nu-mi place cu alune.

Răspuns
Miha 29 decembrie 2012 - 9:43

Nu are nimic. Vei avea niste bomboane Raffaello fara alune, nu-i nici un bai. 😉

Răspuns
Ana 4 mai 2017 - 13:12

Din pacate, am fost dezamagita de aceasta reteta. Cantitatea de unt este prea mare si bomboanele au iesit foarte grase. Pe langa asta, mi s-au parut si exagerat de dulci.
Am incercat mai multe retete de pe acest site si am fost multumita, dar aceasta are un minus din partea mea.

Răspuns
Miha 5 mai 2017 - 7:46

Imi pare rau…

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: