Baton cu cereale si ciocolata

de Miha
61 vizualizări

Avem nevoie de:

* 100 g fulgi de porumb
* 60 g caise uscate
* 50 g ciocolata amaruie
* 2 linguri miere
* 1 lingura zahar
* 50 g unt

Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.

Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt.

Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.

O gustare delicioasa!

Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata, iar pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Lala 29 octombrie 2009 - 20:28

Yammmy !!!

Răspuns
Nina's Recipes 29 octombrie 2009 - 23:19

Hello Miha, merci de vizita si comment; ti-am raspuns, poate deja ai vazut; reteta este aceeasi de la CANDY CORN COOKIES, postarea anterioara. Good luck!

Răspuns
Ramona 30 octombrie 2009 - 8:47

Interesanta reteta.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: