Aripioare de pui in sos de vin

de Miha
87 vizualizări

* 12 aripioare
* 1 ceapa
* 1 ardei gras
* 1 cana suc de rosii
* 1 cana vin
* 1/2 capatana de usturoi
* patrunjel verde
* sare si piper


Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, putina apa daca mai este nevoie, cat sa se acopere carnea si acoperim cu capac. Potrivim gustul de sare si piper. Fierbem la foc mic pana scade sosul si carnea este fiarta si se desprinde de pe oase.

Cand este aproape gata adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cald cu mamaliguta.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Bianka 2 decembrie 2010 - 8:41

Foarte bun

Răspuns
claudia 2 decembrie 2010 - 11:29

Ce apetisant arata,Miha!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: