Tocanita de galbiori cu smantana

de Miha
58 vizualizări

* 300 g galbiori
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* 200 g smantana
* sare si piper

Galbiorii se spala bine in apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Nu se fierb foarte mult, doar cateva minute, apoi se scurg de apa.

Intr-un vas separat calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand s-au inmuiat adaugam galbiorii fierti si mai dam cateva clocote. Adaugam smantana, omogenizam, potrivim gustul de sare si piper. Se fierbe pana incepe sa se ingroase.

Tocanita se serveste calda cu mamaliguta globulata. :))

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

boscodina 24 octombrie 2010 - 18:31

Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare ” nuci si usturoi” :)Te astept sa ni te alaturi 🙂

Răspuns
Fuat Gencal 24 octombrie 2010 - 22:20

Hayırlı günler, ellerinize sağlık çok leziz ve iştah açıcı bir görüntüsü var.
Bugün bloglardan seçmelerde kutsal sofranın cevizli kurabiye tarifi yayınlandı.
http://gencalsabahattin.blogspot.com/

Saygılarımla.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: