Spaghetti alla Bolognese

de Miha
1522 vizualizări

1 pachet spaghete (se pot folosi si tagliatelle)
1 ceapa
1 morcov
1 bucata telina
1 pastarnac
3 catei usturoi
1 cana suc de rosii
1 pahar de vin rosu
~400 g carne de vita tocata
sare si piper
busuioc

Legumele tocate se pun intr-o tigaie in care am incins 2-3 linguri cu ulei de masline. Se soteaza la foc mic, pana se inmoaie usor. Adaugam carnea tocata si amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana isi schimba culoarea. Adaugam vinul si sucul de rosii. Condimentam dupa gust cu sare, piper si busuioc si lasam la fiert la foc mic.

Daca mai e nevoie se mai poate adauga putin suc de rosii.

Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand sosul este gata se toarna peste paste si se amesteca bine. Se servesc calde.

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

Bianka 30 ianuarie 2011 - 20:23

Foarte gustos

Răspuns
felis 30 ianuarie 2011 - 20:35

Superb arata… de revista…

Răspuns
Ionela aka Ionix 2 februarie 2011 - 9:59

Se regăsesc printre preferatele mele. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuun răăăăăăăăăăău!

Răspuns
Anonymous 8 iunie 2011 - 13:43

sotul meu ma inebunit cu spaghetile astea…..acum merg sa fac si eu…sa imi incerc norocul mia bine zis 😀

Răspuns
Miha 8 iunie 2011 - 16:27

Tin pumnii sa iasa bine si sa-ti incanti sotul! 😉

Răspuns

Lasă un răspuns