Mancaruri cu cartofi / Retete culinare / Salate

Salata California

loading...

* 4 cartofi mari
* 1 morcov
* 1 mar verde
* 1 bucata telina
* 2 linguri ulei de masline
* 2 catei usturoi
* 100 g sunca de pui
* 50 g telemea
* 100 g smantana
* sare si piper
* patrunjel

Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.

Morcovul, telina, marul fara coaja si usturoiul le dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Sunca de pui si branza le taiem cubulete mici.

Intr-un castron amestecam toate ingredientele, condimentam cu sare si piper, dupa gust. Turnam smantana deasupra si omogenizam, amestecand usor.

Se serveste simpla sau ca garnitura.

Sursa

loading...
Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

Galuste de cartofi in sos de rosii

Galuste de cartofi in sos de rosii

Mod de preparare Galuste de cartofi in sos de rosii: Galuste: Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se pun intr-un castron si se paseaza. Se adauga untul, […]

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Mod de preparare Gnocchi din cartofi cu sos de branza: Gnocchi din cartofi: Cartofii se fierb in coaja in apa sarata. Se lasa sa se racoreasca, se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga faina si grisul, sare si piper dupa gust si se framanta un […]

%d blogeri au apreciat: