* 1/2 piept de pui
* 1 cartof
* 2 morcovi
* 1 patrunjel
* 2-3 castraveti murati
* 3-4 linguri maioneza
* sare si piper
Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.
Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.
Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.
Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.
Se aseaza pe platou si se orneaza dupa preferinta.
sau…
9 comentarii
Hi hi, ce simpaticut 🙂
super!!!!
TI-A IESIT superb.
un an nou fericit.
Ce frumos si simpatic este… inchid calculatorul ca daca vede nor’ta imediat vrea si ea, mai ales ca-i innebunita dupa salata boeuf… Eu facusem la craciun, omuleti din mozzarella si le trasesem si-un fular din somon… hi, hi…
Tare haios e omul asta de zapada!Pe el ai ras albus de ou fiert?
Hallo Miha,
an Nou fericit iti doresc.
Ai fost iaräsi creativ. Foarte frumos.
Mincarea cind este fein atrage mai repede , si dacä este si bunä la Gust
rämine asta in Amintire la Mincäciosi.
Multe Salutäri Jacob
Miha, cu ce ai ornat omul de zapada ( ce ingrediente ai folosit pt zapada). Arata tare frumos, si as vrea sa incerc si eu de Craciun.
Poti folosi albus de ou ras pe razatoarea cu ochiuri mici sau cascaval 😉
Miha,esti bestiala !Te sarut ,Mirela
🙂 multumesc Mirela!