Salata Boeuf

de Miha
303 vizualizări

* 1/2 piept de pui
* 1 cartof
* 2 morcovi
* 1 patrunjel
* 2-3 castraveti murati
* 3-4 linguri maioneza
* sare si piper

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.

Se aseaza pe platou si se orneaza dupa preferinta.

sau…

poate vă plac și rețetele

10 comentarii

Ralu 5 ianuarie 2010 - 14:43

Hi hi, ce simpaticut 🙂

Răspuns
giovanna 5 ianuarie 2010 - 15:03

super!!!!
TI-A IESIT superb.
un an nou fericit.

Răspuns
Daniela 5 ianuarie 2010 - 15:43

Ce frumos si simpatic este… inchid calculatorul ca daca vede nor’ta imediat vrea si ea, mai ales ca-i innebunita dupa salata boeuf… Eu facusem la craciun, omuleti din mozzarella si le trasesem si-un fular din somon… hi, hi…

Răspuns
Ana-Maria 5 ianuarie 2010 - 19:11

Tare haios e omul asta de zapada!Pe el ai ras albus de ou fiert?

Răspuns
Jacktels Kochbuch 6 ianuarie 2010 - 14:03

Hallo Miha,

an Nou fericit iti doresc.

Ai fost iaräsi creativ. Foarte frumos.
Mincarea cind este fein atrage mai repede , si dacä este si bunä la Gust
rämine asta in Amintire la Mincäciosi.

Multe Salutäri Jacob

Răspuns
raluca 8 decembrie 2013 - 23:22

Miha, cu ce ai ornat omul de zapada ( ce ingrediente ai folosit pt zapada). Arata tare frumos, si as vrea sa incerc si eu de Craciun.

Răspuns
Miha 10 decembrie 2013 - 15:08

Poti folosi albus de ou ras pe razatoarea cu ochiuri mici sau cascaval 😉

Răspuns
resiga 17 decembrie 2013 - 15:25

Miha,esti bestiala !Te sarut ,Mirela

Răspuns
Miha 17 decembrie 2013 - 15:27

🙂 multumesc Mirela!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: