Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe si piept de pui crocantoase

Ingrediente

 

  • * 4 pulpe de pui dezosat
  • * 1/2 piept de pui
  • * 2 oua
  • * 40 g pesmet
  • * 300 g cascaval
  • * sare si piper
  • * boia de ardei
loading...

Mod de preparare:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,

apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

loading...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

17 Comentarii

  1. Hallo Miha,

    asta este o Mincare de Nota 20.
    Dacä este cineva la care nu-i place asa ceva , Persaona aia sau este bolnavä sau nu era gust de loc.

    Minunat. Mersi de Idee, o sä fac sie eu garantat.

    Multe salutäri Jacob

  2. Foooooooooooarte bun…carnita…exact ce ne place!

  3. M’mmm,ce bunatate si ce bine arata!

  4. Jacob, multumesc!
    Mancarea asta nu va placea cu siguranta vegetarienilor! :)) In rest, sunt sigura ca va place majoritatii. 🙂

  5. Ellis, si voi tot cu carnita? :))

  6. Carmen, multumesc!

  7. Miha vin sa iau premiu si ce vad……….sa zic?????? fataaaaaaaaaaaaaaa, unde ii tii? in spatele blocului? :)))))) fata love u dar unde-i premiu? kiss

  8. Hmmm , ce bunatate…
    Ce pofta mi-ai facut 🙂
    De-abia astept sa o incerc 🙂
    O zi buna!

  9. Banatanco, ti-am zis ca e plin frigiderul la supermarket! :))

  10. Betty, eu iti spun de pe acum pofta buna! 🙂

  11. MIHA – noi avem grupa de sange 0, ne place carnea…si…ciocolata::)

  12. BUNA MIHA …TE ASTEAPTA UN PRMIU LA MINE PE BLOG CAND AI TIMP DUTE SI IAL ….
    FF DELICIOASE 🙂

  13. Si la mine te asteapta niste premii, nu stiu de unde culegi atatea buantati si cand ai timp sa le faci, dar pe mine cu siguranta m-ai impreionat 🙂

  14. Miha, am facut si eu aceste bunatati. Sa stii ca vor fi facute mai des de acum incolo 🙂 Mersi mult de reteta !

  15. Ma bucur tare mult ca v-au placut! Pup!

  16. ruby rose says:

    mmmm:((…
    imi vine sa plang cand le privesc…..
    arata delicios…
    deabia astept sa le fac….
    felicitari miha…..!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]

%d blogeri au apreciat: