Pui Shanghai

de Miha
265 vizualizări
Piept de pui pane cu susan

Reteta Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, imbru

Mod de preparare Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi. Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor. Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore, sa se intrepatrunda bine aromele.

Faina o turnam peste carne si agitam bine, astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.

Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare. Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Se prajesc in ulei bine incins, la foc moderat. Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.

Au fost atat de buni, incat n-am mai avut nevoie de garnitura. Am papat simpli, cu paine proaspata si salata de rosii 😉

Pofta buna!

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

by Lena

poate vă plac și rețetele

6 comentarii

Maria 22 iunie 2009 - 7:21

This chicken looks so crunchy and tasty! 🙂

Răspuns
Daniela 23 iunie 2009 - 11:30

Asta-i reteta dintre alea de “papa bun”, se vede ca in casa e la putere pieptul de “pasarica”, hi… hi…
Multumesc pentru premii, te asteapta la mine un joculet !

Răspuns
Miha 23 iunie 2009 - 18:44

Kisses Maria! 🙂

Răspuns
Miha 23 iunie 2009 - 18:44

Cuscra,o sa trec sa ma joc. :)) Chiar m-ai facut curioasa!

Si daaaa…pasarica e la putere. :)))

Răspuns
Anonymous 20 februarie 2011 - 0:07

curry?

Răspuns
Miha 20 februarie 2011 - 10:31

Nu cred ca am inteles intrebarea…

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: