Pizzete de vinete

de Miha
201 vizualizări

Mi-am propus eu asa dis de dimineata ca saptamana asta sa va tentez cu mai multe retete culinare de vara, retete ce se fac repede si foarte usor. 😉

Aceste pizzetele se fac in atata timp in care a-i pregati o salata de rosii, plus inca vreo 15 minute la cuptor.


1 vanata potrivita
2 rosii
12 bucatele Miez de lapte de la Delaco
putina telemea
cateva frunze de busuioc proaspat
1 catel usturoi
sare si piper
fulgi de ardei iute
ulei de masline

Cantitatile sunt orientative, puteti adapta in functie de cum doriti si cate persoane aveti la masa.

Rosiile se taie cubulete si se pun intr-un castron. Se adauga branza maruntita, busuiocul tocat, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Vanata se taie felii de cca 1 cm grosime ce se pun apoi in tava tapetata cu hartie de copt. Se sareaza si se presara cu fulgi de ardei iute. Punem deasupra fiecarei felii de vanata cate 1-2 linguri din compozitia de rosii, avand grija sa scurgem de zeama lasata.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor pentru cca 15 minute, pana se inmoaie feliile de vinete.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Si daca puneti deasupra si nitel mujdei de usturoi…mmm…nebunie!

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

Rocsy Ciobanu 25 iunie 2012 - 11:44

Ce faine..Vreau si eu sa le fac, dar de post;)

Răspuns
Delicious Flavours 25 iunie 2012 - 12:22

Hmmm, cat de mult imi place acest tip de papa pe timpul verii…
pana fac si eu, ma servesc de la tine (pacat ca doar vistual :P)
pupici

Răspuns
Ghiocel07 25 iunie 2012 - 12:25

Bun, foarte bun!

Răspuns
Adina 25 iunie 2012 - 14:52

Arata splendid, imi plac vinete la nebunie !
La favorite cu voi !:)

Răspuns
Carol 25 iunie 2012 - 15:55

Nice! Vecina mea din Atena facea si ea. Mi-ai adus aminte de ea…..
O saptamana frumoasa.

Răspuns
Licuta Marin 25 iunie 2012 - 19:46

Arata super apetisante!Mmm, vinetele le ador!Pup!

Răspuns
mena29 26 iunie 2012 - 17:18

Ce frumoase sunt,trebuiesc probate!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: