Ingrediente
- aluat de pizza/aluat simplu de paine
- 100 g bacon
- 150 g smantana
- 50 g cascaval ras
- 2 galbenusuri
- 50 ml lapte
- sare si piper
Mod de preparare:
Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.
Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.
Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra
si turnam amestecul cu smantana si cascaval.
Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra. Se portioneaza si se serveste calda.
Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.
3 comentarii
Da nu merge cu foccacia.
Ce bine arata!
Foarte buna ideea de a amesteca cascavalul cu smantana.
Pe curand.
Perfect mi-a iesit