Pizza Carbonara

de Miha
273 vizualizări
pizza carbonara

Ingrediente

  • aluat de pizza/aluat simplu de paine
  • 100 g bacon
  • 150 g  smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare si piper

Mod de preparare:

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.

Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra

si turnam amestecul cu smantana si cascaval.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra. Se portioneaza si se serveste calda.

Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

minoki 14 ianuarie 2011 - 20:11

Da nu merge cu foccacia.

Răspuns
Daniela 15 ianuarie 2011 - 6:23

Ce bine arata!
Foarte buna ideea de a amesteca cascavalul cu smantana.
Pe curand.

Răspuns
Service GSM 13 februarie 2018 - 16:32

Perfect mi-a iesit

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: