Paste cu piept de pui si branza

de Miha
2984 vizualizări

Ca la multe alte retete culinare prezentate pe acest blog, aceasta e inca o reteta ce poate fi modificata in functie de preferinta voastra culinara. Eu va prezint doar o idee pentru o masa delicioasa. 🙂

200-250 g paste ( am folosit fusilli)
1/2 piept de pui
150 g branza Almette
2-3 linguri smantana
1 ou
50 g cascaval
50 g unt
sare si piper
piper boabe
1 frunza de dafin
cateva boabe de coriandru
marar dezhidratat

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa sa se racoreasca.

Pieptul de pui spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare, boabe de piper, boabe de coriandru si foaia de dafin. Se fierbe pana carnea se inmoaie si furculita intra usor in ea. Se scoate pe o farfurie, se lasa sa se racoreasca, apoi se taie cubulete.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu oul si smantana. Saram si piperam dupa gust si aromatizam cu marar. Adaugam pastele si carnea, amestecam usor pana la omogenizare.

Turnam pastele intr-un vas termorezistent, punem deasupra untul taiat cubulete si acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Dam la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor.

Se serveste cald.

poate vă plac și rețetele

14 comentarii

yaya6 13 aprilie 2011 - 9:12

o bunatate!

Răspuns
gaby_d 13 aprilie 2011 - 10:51

e prezentata perfect:)), nu modificam nimic :))

Răspuns
Bianka 13 aprilie 2011 - 11:40

Ce bunatate

Răspuns
Anonymous 13 aprilie 2011 - 12:49

si carnea unde s-a peirdut?

Răspuns
Nil 13 aprilie 2011 - 13:07

yamiii

Răspuns
Miha 13 aprilie 2011 - 13:07

Multumesc de atentionare! Zi minunata! 🙂

Răspuns
Albinuta 13 aprilie 2011 - 20:46

arata minunat!!! un deliciu

Răspuns
minoki 14 aprilie 2011 - 4:53

Dar eu nu am branza Almette.

Răspuns
Miha 14 aprilie 2011 - 12:35

Multumesc tuturor de aprecieri!

Răspuns
Miha 14 aprilie 2011 - 12:36

Mino, tu poti incerca fara branza Almette, poate-ti iese. :)))
Poti inlocui cu branza de vaci si pui un pic mai multa smantana. 🙂

Răspuns
Retete culinare 9 mai 2011 - 9:48

arata minunat!

Răspuns
Miha 9 mai 2011 - 10:35

Multumesc frumos! 🙂

Răspuns
adrian 9 martie 2014 - 14:40

Poti inlocui cu branza de vaci rasa si putin lapte se omogenizeaza si iese almette si fara conservanti

Răspuns
Miha 10 martie 2014 - 18:36

corect 😉

Răspuns

Lasă un răspuns