Parfe de ciocolata

de Miha
2414 vizualizări
Parfe de ciocolata

O reteta de parfe de ciocolata, un deliciu! O inghetata de ciocolata facuta in casa, fara ace de gheata, chiar daca nu ai o masina de inghetata la indemana.

Parfe de ciocolata

Parfe de ciocolata

O reteta de parfe de ciocolata, un deliciu! O inghetata de ciocolata facuta in casa, fara ace de gheata, chiar daca nu… Inghetata parfe de ciocolata European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • * 4 galbenusuri
  • * 100 g zahar
  • * 1 lingura amidon
  • * 1 lingura cacao
  • * 100 g ciocolata amaruie
  • * 500 ml lapte
  • * 300 ml frisca lichida

Mod de preparare Parfe de ciocolata:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. Se adauga ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se topeste si se uniformizeaza.

Se lasa la racit, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-a racit se amesteca cu frisca batuta si se da la congelator pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se serveste cu sos de ciocolata.

RETETA IN IMAGINI

Compozitie parfe de ciocolataCum se face parfe de ciocolataParfe de ciocolata

Ma gasiti si pe Facebook la DULCIURI FEL DE FEL

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

JANET 13 septembrie 2010 - 15:25

Ce-mi place…..daca are si ciocolata !O portie pentru mine si fiul meu ,care este topit dupa iocolata!
O seara buna iti doresc!

Răspuns
Priscilla 13 septembrie 2010 - 15:32

I’m loving all these ice cream posts!! hehehe.. keep them coming!
Regards

Răspuns

Lasă un răspuns