Omleta la cuptor cu rosii si spanac

de Miha
234 vizualizări
Omleta la cuptor cu rosii si spanac

Reteta Omleta la cuptor cu rosii si spanac

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • mozzarella proaspata
  • telemea
  • spanac
  • sare si piper

Astazi voi raspunde provocarii lansate de Andreea, aceea de a gati un mic dejun sanatos, cu aceasta reteta de omleta la cuptor cu rosii si spanac. Chiar daca o sa sune a stereotip, ca citit din revista :)) micul dejun chiar este o masa importanta la noi in familie. Si nu numai ca e importanta, dar e si o masa destul de consistenta, sa ne tina plini de energie pana la masa de pranz.

Aceasta omleta la cuptor se poate prepara in diverse combinatii, in functie de ceea ce va place si aveti in frigider. Eu am ales rosii, mozzarella si spanac.

Mod de preparare Omleta la cuptor cu rosii si spanac:

Ouale se bat foarte bine cu putina sare si piper. Adaugam mozzarella taiata cubulete, telemeaua sfaramata cu furculita si spanacul taiat grosier. Omogenizam. Intr-un vas (20/20 cm) tapetat cu hartie de copt punem rosia taiata felii, apoi turnam deasupra compozitia pentru omleta. Dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute, pana compozitia se leaga si incepe sa se rumeneasca.

Se serveste calda, cu felii de bagheta prajite. Delicios!

Se poate servi si rece, ca aperitiv.

Pofta buna! 😉

 
RETETA IN IMAGINI
 
Omleta la cuptorOmleta la cuptor cu rosii si spanac
 

poate vă plac și rețetele

11 comentarii

catkitchen 3 aprilie 2012 - 12:29

Ador omletele la cuptor !!!! 😉

Răspuns
Mimmi 3 aprilie 2012 - 12:48

mm ce bine arata si e delicioasa!

Răspuns
Marina@Picnic at Marina 3 aprilie 2012 - 13:11

I love the way you lined your baking dish to prevent sticking, well done omlette!

Răspuns
Beth 3 aprilie 2012 - 13:49

très belle omelette et bien garnie!

Bisous

Răspuns
The Wandering Oltean 3 aprilie 2012 - 14:07

Imi place poza ta!! Are un aer de vrimavara

Răspuns
Timea 3 aprilie 2012 - 19:07

Tare frumos arata! pup

Răspuns
Mirela 3 aprilie 2012 - 19:47

Arata grozav de bine,bafta!!

Răspuns
deliziosericette 4 aprilie 2012 - 4:56

Buna Miha, as vrea sa fac un cozonac , pe care mi-l recomanzi dintre “cozonac cu nuca si cacao” si “Cozonac moldovenesc”?multumesc

Răspuns
Miha 4 aprilie 2012 - 5:46

Amandoua variantele de cozonac sunt bune. Cozonacul moldovenesc e mai “bogat”, dar necesita mai multa munca. Cat timp muncesti la el si cat il lasi la dospit, celalalt (cozonacul cu nuca si cacao) este si gata de mancat. :)))

Orice varianta ai alege n-o sa-ti para rau de rezultat. 😉

Răspuns
Miha 4 aprilie 2012 - 5:47

Buna dimineata dragelor, va multumesc de aprecieri si va astept la omleta. Am facut si cafea. :))

Răspuns
Oana 4 aprilie 2012 - 8:09

N-am mai facut pana acum omleta la cuptor dar cu siguranta o sa incerc reteta asta. Arata foarte bine! 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: