Mancarica de ardei copti

de Miha
1333 vizualizări
Mancarica de ardei copti

* 2 cepe mari
* 500 g ardei copti
* 500 g vinete coapte
* 1 conserva rosii in suc (400 g)
* 2 catei usturoi
* patrunjel
* sare si piper

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga rosiile taiate marunt si sucul din conserva. Se omogenizeaza, apoi se adauga ardeii si vinetele tocate.

Se potriveste gustul de sare si piper, se omogenizeaza si se lasa la fiert la foc mic.

Aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste calda cu mamaliguta, ca garnitura pentru friptura sau rece cu paine, pe post de salata. 🙂

poate vă plac și rețetele

5 comentarii

jose manuel 6 august 2010 - 7:31

Que cosa tan interesante, me la anoto. Saludos

Răspuns
Bianka 6 august 2010 - 7:53

ce bunatate

Răspuns
El recetario de Falina 13 august 2010 - 11:14

Miha ce mi-am amintit de Zacusca care o facea mama… este foarte asemanatoare… Ma pun acum sa coc niste vinete si ardei doar ca am sa ma coc eu in bucatarie daca incalzesc cuptorul… hahaha… te pupic si o vara fericita…

Răspuns
Anonymous 27 februarie 2012 - 21:47

Foarte buna si delicioasa! Fani

Răspuns
Miha 27 februarie 2012 - 22:02

Multumesc! 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns