Friptura la tava

de Miha
78 vizualizări
Friptura la tava

* muschiulet de porc
* ceafa de porc
* ciocanele de pui
* vin alb
* usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* curry
* boabe de piper mozaic

Muchiuletul, ceafa si ciocanelele de pui spalate si curatate, se pun intr-un vas, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei, curry si usturoi (cu cat mai mult, cu atat mai bun :)) ) . Se acopera totul cu vin alb si ulei de masline si se da la frigider pentru cateva ore.

Muschiuletul de porc il tavalim prin boabe de piper mozaic, acoperindu-l pe toate partile. Il punem intr-o tava alaturi de restul carnii si marinata de vin.

Dam la cuptor la foc mic, pana se evapora toata zeama, iar carnea se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald, cu garnitura preferata.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Bianka 1 mai 2010 - 7:19

Arata foarte bine 🙂

Răspuns
Miha 1 mai 2010 - 7:22

Multumesc Bianka. 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: