Reteta Cartofi aromati la cuptor
Ingrediente
- * cartofi
- * ciuperci
- * sare si piper
- * boia de ardei
- * rozmarin
- * patrunjel verde
Mod de preparare Cartofi aromati la cuptor:
Cantitatile sunt pur orientative, in functie de cate portii vreti sa faceti.
Cartofii se curata si se taie in 4. Se pun la fiert in apa cu sare. Nu se fierb foarte mult, doar atat cat sa intre furculita, dar sa nu se sfarame.
Se scurg de apa si se pun intr-o tava in care am pus ciupercile taiate felii. Se presara cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin. Turnam deasupra cateva linguri cu ulei de masline si dam la cuptor pana se rumenesc.
Cand sunt gata se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc calzi.
3 comentarii
Cat de bine arataaaaa…. wow… vreau si eu…
Foarte apetisant! Am să fac și eu la fel.De obicei folosesc hartie de copt ptr tava de cuptor ptr a nu se arde.
E ok si cu hartie de copt 🙂