Crap la cuptor

de Miha
1028 vizualizări
Crap la cuptor

Reteta Crap la cuptor

Ingrediente

  • 2 bucati de crap
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii

Zilele trecute am fost la pescuit de crap. In Carrefour. :)))) Am reusit sa pun deoparte 2 bucati si pentru mine, restul l-am facut prajit. Ai mei nu vor sa auda de altceva decat de peste prajit, dar eu aveam o pofta nebuna sa mananc un crap la cuptor, bun de sa ma ling pe degete. :))

Mod de preparare Crap la cuptor:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se amesteca un sucul de rosii. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Asezam deasupra feliile de peste (cu pielea in jos) si dam la cuptor la foc mediu. Dupa 15-20 de minute intoarcem feliile pe partea cealalta si lasam pana se rumeneste usor deasupra si sosul din vas scade suficient.

Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Crap la cuptor

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

poate vă plac și rețetele

18 comentarii

Maria 20 ianuarie 2011 - 20:56

Ce imagini apetisante ! Felicitari pentru toate retetele minunate !

Răspuns
Bianka 20 ianuarie 2011 - 20:58

Ce poza si mincare minunata

Răspuns
gaby_d 20 ianuarie 2011 - 21:08

daaaaaaaa!!!!bun tare!

Răspuns
DAVELLA 21 ianuarie 2011 - 0:49

Buna Miha! Tu chiar vrei sa-mi faci pofta cu crapul tau? Noroc ca nu sunt insarcinata!! In Canada asta gasesc numai Somon si Pastrav…dar nu se compara la gust cu crapul. Merci de vizite si comentarii. Pupici si un sfarsit de saptamana frumos!

Răspuns
adra_bell 21 ianuarie 2011 - 4:51

e cu noul aparat?
PS esti nominalizata la concursul Blog de blog, categoria blogul pasiunii

Răspuns
Iulia 21 ianuarie 2011 - 7:11

Vai, Miha da cat de bine arata! Chiar sa stii ca am un macrou in congelator…acum dau fuga sa-l scot:D! Te pupic cu mare drag!

Răspuns
minoki 21 ianuarie 2011 - 10:07

Bine arat crapul tau. Dar nu ne-ai spus ce ai pus pe langa guguloaiele de mamaliguta.Sa ai o zi frumoasa si un weekend placut.

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:21

Maria multumesc! Felicitari si tie. 😉

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:21

Multumesc mult Bianka de aprecieri!

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:22

Da Gabi…chiar m-am lins pe degete. Desi stiu ca nu-i frumos si nu asa tre’ sa faca o doamna. :)))

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:23

Davella, ai mare dreptate. Desi am tot incercat diverse tipuri de peste, tot la crap ne-am intors de fiecare data. :))
Pupici si imbratisari cu drag!

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:25

Adra, nu…Cel nou inca nu si-a inceput treaba, ca n-am invatat sa-l folosesc. :))

Sunt nominalizata? Unde? Cine? Cand? :))

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:26

Iulia, e trecut de pranz, cred ca ati papat deja. 🙂 Sa va fie de bine masa. Pup!

Răspuns
Miha 21 ianuarie 2011 - 11:27

Minoki, multumesc.
Am zis la sfarsitul postarii…”Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi” 😛 Cel rosu e sosul format in tava. 🙂

Răspuns
minoki 21 ianuarie 2011 - 13:50

Cred ca de foame nu am mai vazut ultimul rand.

Răspuns
Ionela aka Ionix 23 ianuarie 2011 - 15:27

vreau şi eu…arată suuuper

Răspuns
Raluca 13 februarie 2012 - 16:18

Delicios draga Miha…l-am facut deja de 2 ori si a castigat in fata pestelui prajit !!!!

Răspuns
Miha 13 februarie 2012 - 16:22

Ce fain! Ce ma bucur ca va place! Ai mei numai prajit vor…ufff…

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: