Mancaruri cu carne de porc / Retete culinare

Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital

Cot;et de porc aromat

Reteta Cotlet de porc aromat

Ingrediente

  • 1 bucata cotlet de porc
  • 2 linguri piper boabe mozaic
  • 1 lingura boabe mustar
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • 1 pahar de vin alb
  • 3-4 linguri ulei
loading...

As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi.

Astazi va aduc cea de-a doua reteta cu care particip la campania „Gateste sanatos cu slow cookerul Crock-Pot” .

Detalii despre aparat, pret si cate stie sa faca gasiti AICI

Mod de preparare Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital:

Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le.

Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente.

In vasul slow-cookerului Crock Pot pune restul de ulei, paharul de vin si bucata de cotlet.

Pune capacul si seteaza aparatul, temperatura LOW, timp de gatire 6 ore.

La final slow-cookerul se opreste automat si trece pe programul de pastrare la cald.

Se serveste cald cu garnitura preferata.

Dupa racire carnea se poate felia foarte frumos si o vei putea folosi si la sandwich-uri, inlocuind cu succes mezelurile din comert 😉

Pofta buna!

Cotlet de porc aromat

RETETA IN IMAGINI

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook (AICI)

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Mod de preparare Chiftelute la cuptor: Legumele curatate si spalate le-am tocat marunt la robot. Evident, se poate folosi si cutitul sau razatoarea, dar asa e mai rapid 😉 Rastoarna legumele peste carnea tocata, pune si patrunjel verde tocat, sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga oul si amesteca bine. Cu […]

Muschiulet de porc la cuptor

Muschiulet de porc la cuptor

Mod de preparare Muschiulet de porc la cuptor: Muschiuletul de porc il speli si il usuci cu un prosop de hartie. Intr-un mojar zdrobesti putin boabele de coriandru si semintele de chimen. Adauga si restul condimentelor si amesteca-le bine. Pune muschiuletul pe o bucata de hartie de copt si „tabaceste-l” […]

„Tort” din cannelloni cu carne

„Tort” din cannelloni cu carne

Mod de preparare „Tort” din cannelloni cu carne: Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana se inmoaie. Adaugam morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici sau tocat la robot, apoi carnea tocata. Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se desfac bulgarasii de carne ce se formeaza. […]