Aperitive

Cosulete de parmezan

loading...

Avem nevoie de:

100 g parmezan

Parmezanul il maruntim la robot.Sau se poate da pe razatoarea cu ochiuri mici,pentru o textura mai fina.

Tigaia in care vom topi parmezanul se unge cu foarte putin ulei de masline si se pune la incins la foc mic. Presam un strat de parmezan ras si lasam pana acesta se topeste si incepe sa faca bule din loc in loc.

Luam un castron,il punem in mijlocul foii de parmezan si cu o miscare ferma rasturnam peste fundul castronului.Se modeleaza dupa preferinta.

Lasam la racit,apoi scoatem castronul cu grija.

Se folosesc la servit diverse aperitive.

loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. Superb cosuletul! 😀

  2. Multumesc Nik! 🙂

  3. Buna idee! Cite cosulete ti-au iesit din 100 g parmezan?

  4. Natalia,am facut doar 2,dar stratul de parmezan l-am pus grosut. Stii cum e…frica incepatorului! :))

  5. Asa fac si eu insa ma chinui sa dau parmezanul pe razatoasrea cu gauri mari, pentru ca iese fasii si mi se pare ca arata mai bine la cosulete insa vad ca sunt frumoase tare si ale tale si probabil ca o sa pun si eu la robot parmezanul data viitoare cand fac ca e mai usor asa.

  6. Oana,initial am vrut si eu sa dau pe razatoare,dar mi s-a parut prea greu pentru mine! :))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

%d blogeri au apreciat: