Mancaruri cu carne de porc / Mancaruri cu carne de vita / Multicooker / Retete culinare

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Chiftelute umplute cu cascaval

Reteta Chiftelute in sos de rosii

Ingrediente

  • Pentru chiftelute:
  • ~500 g carne tocata (porc+vita)
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 100 g cascaval
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 borcan (800 ml) sos de rosii
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • putin cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
loading...

Aparatul Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune a devenit cel mai folosit in bucataria mea. Mai am eu ceva gadgeturi de care nu m-as putea lipsi, dar acesta este de departe preferatul meu 🙂
In luna octombrie sarbatorim la nivel international luna Crocktober, avem o luna intreaga dedicata mancatului sanatos si a gatitului cu efort minim la oalele electrice CrockPot.
Pentru astazi am pregatit o reteta de chiftelute umplute cu cascaval absolut delicioase. In mai putin de-o ora mancarea a fost gata, numai buna de pus pe masa.

Mod de preparare Chiftelute umplute cu cascaval:

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile aproximativ egale. In mijlocul fiecarei chiftelute am pus cascaval taiat cubulete.

  • Cascavalul poate fi inlocuit cu mozzarella

Separat am pregatit sosul de rosii amestecand sucul de rosii cu mustar, ceapa, ardei si usturoiul tocate. Am pus sare si piper dupa gust.

Am pregatit vasul aparatului Multicooker Crock pot Express. Am asezat chiftelutele, am stropit cu ulei si am turnat deasupra sosul de rosii. Am presarat putin cimbru uscat.

Am pus capacul si am setat aparatul, programul MEAT, temperatura HIGH, timp de gatire 35 de minute. Dupa terminarea programului, eliberam supapa de aburi, apoi deschidem capacul cu grija.

Chiftelutele merg foarte bine servite si cu paste, dar ai mei au votat in unanimitate pentru piure de cartofi.

Pofta buna!

RETETA IN IMAGINI

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital

Cotlet de porc aromat la slow-cooker Crock Pot 4,7 l Digital

As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi. Astazi va […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Mod de preparare Chiftelute la cuptor: Legumele curatate si spalate le-am tocat marunt la robot. Evident, se poate folosi si cutitul sau razatoarea, dar asa e mai rapid 😉 Rastoarna legumele peste carnea tocata, pune si patrunjel verde tocat, sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga oul si amesteca bine. Cu […]