Reteta Chiftelute aromate la cuptor
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 1 piept de pui
- 2 cartofi
- 2 catei usturoi
- 1 ou
- patrunjel verde
- sare,piper,boia de ardei,cimbru,susan
- 30 g unt
Mod de preparare Chiftelute aromate la cuptor:
Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare, dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat, oul, patrunjelul tocat, sare si piper.
Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan, cimbru si boia de ardei prin care vom tavali chiftelutele.
Le punem intr-un vas termorezistent, punem cateva bucati de unt si cateii de usturoi taiati bucatele.
Adaugam un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Le-am servit cu cartofi copti. In cuptor, ca jaratec n-am avut unde sa fac. :))