Cartofi cu smantana si marar

de Miha
190 vizualizări

* 500 g cartofi
* 200 g smantana
* 25 g unt
* 1 lingura faina
* 100 ml lapte
* 2 catei usturoi
* sare si piper
* marar

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si smantana. Condimentam dupa gust cu sare si piper, adaugam si usturoiul pisat.

Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se strecoara si se pun peste sosul cu smantana. Se mai dau cateva clocote si se presara cu marar verde tocat.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Nati 15 aprilie 2010 - 9:31

Mmm, ce bunatate trebuie sa fie!

Răspuns
MONONOKE KITCHEN 15 aprilie 2010 - 12:12

Bunatate, bunatate,
nu asa! Mie-mi ploua in gura rau.

Răspuns
mirela 15 aprilie 2010 - 17:04

Ce bine arata,fac si eu ceva de genul asta dar cu maioneza,smantana si marar,sunt deliciosi.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: