Briose Negruta

de Miha
76 vizualizări
briose negresa

Din ciclul “nici o zi fara briose” :)) am facut azi aceste simpatice si delicioase briose negresa. Le-am numit asa, nu pentru ca ar fi mai putin negre decat negresa-mama, ci pentru ca is mai mici si tare dragalase. :))

Mod de preparare Briose Negresa:

Se mixeaza bine toate ingredientele “umede” (oul, zaharul, uleiul, laptele si gemul). Apoi se adauga faina amestecata cu cacao si bicarbonatul.

Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute.

Se orneaza dupa preferinta. Eu o parte le-am ornat cu frisca, iar o parte le-am uns cu miere si am presarat bombonele mici colorate.

Dulciuri fel de fel

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

Nicoleta 17 februarie 2009 - 17:15

Dragalase si gustoase!
Le prefer cu frisca dar nici pe cele fara nu le dau la o parte ;-D

Răspuns
Danelutza 18 februarie 2009 - 9:36

Pe aia cu frisca, am “sutit-o” eu… hi, hi… adica, negruta blonduta…

Răspuns
flori 27 ianuarie 2015 - 15:42

lapte dulce sau iaurt?multumesc pentru raspunsuri si o zi frumoasa!

Răspuns
Miha 27 ianuarie 2015 - 15:57

lapte dulce 😉

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: