Din ciclul „nici o zi fara briose” :)) am facut azi aceste simpatice si delicioase briose negresa. Le-am numit asa, nu pentru ca ar fi mai putin negre decat negresa-mama, ci pentru ca is mai mici si tare dragalase. :))
Mod de preparare Briose Negresa:
Se mixeaza bine toate ingredientele „umede” (oul, zaharul, uleiul, laptele si gemul). Apoi se adauga faina amestecata cu cacao si bicarbonatul.
Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se orneaza dupa preferinta. Eu o parte le-am ornat cu frisca, iar o parte le-am uns cu miere si am presarat bombonele mici colorate.
4 comentarii
Dragalase si gustoase!
Le prefer cu frisca dar nici pe cele fara nu le dau la o parte ;-D
Pe aia cu frisca, am „sutit-o” eu… hi, hi… adica, negruta blonduta…
lapte dulce sau iaurt?multumesc pentru raspunsuri si o zi frumoasa!
lapte dulce 😉