Aperitiv cu rosii

de Miha
179 vizualizări
Aperitiv cu rosii si mozzarella

Azi nu am retete de prajituri…nu am dulciuri de nici un fel…daramite fel de fel…:)))

Am facut acest aperitiv cu rosii dintr-o joaca, o improvizatie de moment… Dar a iesit atat de bun, incat trebuie sa va spun si voua. :)) Le pregatiti pentru diseara la cina. 🙂

Aperitiv cu rosii si mozzarella

Ingrediente

  • rosii cherry
  • mozzarella proaspata
  • oua de prepelita
  • sare si piper
  • busuioc

Mod de preparare Aperitiv cu rosii:

  • Busuioc am folosit uscat, pentru ca tufa mea de busuioc verde… s-a prapadit. Tare rau mi-a parut! Daca aveti busuioc verde nu ezitati sa-l folositi.

Rosiile se spala, li se taie cate un capacel, apoi cu o lingurita se scoate miezul si se aseaza intr-un vas termorezistent.

  • Miezul vedeti voi ce faceti cu el. Ori il mancati atunci pe loc :)) ori il puneti intr-un borcan la frigider si-l folositi la ciorba.

Fiecare rosie se sareaza si pipereaza dupa gust si se presara cu busuioc. Se umplu cu bucatele de mozzarella, pana la jumatate, apoi se sparge deasupra cate un ou de prepelita.

Rosii umplute la cuptor

Se da vasul la cuptor la foc mediu, pana oul de deasupra este gata.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Rosii umplute

Cred ca voi face cateva si de Craciun, le voi pune printre celelalte aperitive.

  • Pentru varianta maxi :)) se vor folosi rosii de marime potrivita si oua de gaina.

poate vă plac și rețetele

19 comentarii

juazzshop 11 decembrie 2011 - 15:25

Bun, satios si sanatos 😀

Răspuns
nadina73 11 decembrie 2011 - 15:37

Foarte bun,o duminica placuta

Răspuns
gaby_d 11 decembrie 2011 - 15:58

Simpa’ ! 😉

Răspuns
Dana Cristea 11 decembrie 2011 - 18:26

Faine rau!!!! Pup :*

Răspuns
Haplea 11 decembrie 2011 - 18:45

Tare apetisant!!

Răspuns
Dana 11 decembrie 2011 - 18:47

adorabile, bune, usor de facut, bravo !

Răspuns
Miha 11 decembrie 2011 - 18:57

Multumesc frumos tuturor! :*

Răspuns
Licuta Marin 11 decembrie 2011 - 19:44

Tare bune!!!Pup!

Răspuns
Danutza 11 decembrie 2011 - 21:02

Am facut si eu o data dar cu oua de gaina:)) Sunt super buuune!!!

Răspuns
Cristina 12 decembrie 2011 - 5:48

Super bune, lasam dulciurile pe altadata!

Răspuns
Ramona Alina 12 decembrie 2011 - 11:02

Minunate!!!am sã le pregãtesc neapãrat:)

Răspuns
delicii 12 decembrie 2011 - 12:03

hmmm…ce yummy arata! Ai un super blog si la capitolul antreuri, eu sunt un fan! Si eu am un blog (nou) de bucatarie italiana pentru ca sotul meu (italian dealtfel) este foarte pasionat de bucatarie…gateste excelent si asa am hotarat sa punem in scris tot ceea ce face/m – si eu gatesc dar el ma intrece :).
Pupici si spor la bloguit, te voi urmari!

Răspuns
Delicious Flavours 12 decembrie 2011 - 13:07

foarte dragalase! pup!

Răspuns
Alice 12 decembrie 2011 - 15:05

super..poate iau si eu oua din astea..desi mi-i frik de ele :))

Răspuns
Miha 12 decembrie 2011 - 17:16

Alice, de ce ti-e frica de ele? Ca-s urate? :)))

Răspuns
Miha 12 decembrie 2011 - 17:16

Pup Angela, multumesc!

Răspuns
mari 13 decembrie 2011 - 7:45

Mi-ai amintit ca nu le-am mai facut de mult si-mi plac mult! Multumesc de idee!

Răspuns
catkitchen 13 decembrie 2011 - 12:59

ce frumoase sunt si sigur fff delicioase !!

Răspuns
Daria 1 octombrie 2014 - 19:50

Arata foarte bine, iar combinatia merge de minune.

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: