Spaghete cu pui si sos de telina

de Miha
150 vizualizări

* 1 pachet spaghete
* 1 piept de pui
* sare si piper
* rozmarin
* unt pentru prajit


* Pentru sos:

* 1 telina
* smantana ( cat sa ajunga sosul la consistenta dorita)
* usturoi
* sare si piper

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza cu sare, piper si un praf de rozmarin. Se pune la prajit in unt, la foc mic, sub capac. Se rumeneste pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.

Telina taiata cubulete se pune la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper. Cand a fiert se strecoara de apa, boabele de piper se arunca si se pune in vasul mixerului vertical. Adaugam sare si piper, daca este necesar, usturoiul si smantana.

Turnam sosul peste cuiburile de spaghete si servim cu pieptul de pui prajit.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

ela 7 decembrie 2010 - 23:04

vai de mine,cum arata…..mai ca as veni acum la tine la masa….

Răspuns
Bianka 8 decembrie 2010 - 8:44

Foarte bun

Răspuns
www.bucataria-sylviei.ro 8 decembrie 2010 - 12:48

Arata de vis !

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: