Dupa succesul pe care l-am avut la pitici cu orezul cu curry si legume am prins curaj sa mai folosesc mazarea si porumbul si in alte retete culinare. Una dintre ele este aceasta. Se face usor, usor… in 2 timpi si vreo cateva miscari. :)) Piticii au papat tot tot, alaturi de o friptura de pui rumena si suculenta facuta la cuptor.
Ingrediente
- 1 pachet de spaghete
- mazare si porumb congelate
- 50 g unt
- 3-4 catei usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- 4 linguri zdravene cu smantana
- sare si piper
- marar deshidratat
Mod de preparare Spaghete cu legume si sos de usturoi:
Mazarea si porumbul se pun la fiert in apa cu sare. La fel si spaghetele. Dupa ce sunt fierte se scurg de apa.
Usturoiul se piseaza bine cu sare si piper dupa gust. Se adauga uleiul si se omogenizeaza. Adaugam si smantana si mararul.
Intr-o tigaie antiaderenta se topeste untul. Se adauga pastele, mazarea si porumbul si se amesteca bine. La sfarsit, turnam deasupra sosul de usturoi, omogenizam si dam deoparte.
Se servesc calde.
7 comentarii
buuuuuun, daca e cu usturoi e perfect! :*
Foarte bun
ce bun cu usturoi!!!!!!
La cat de bine arata le-as fi papat si eu:-)
like de 10 ori !!!! … imi place combinatia 😉 … iar prezentarea impecabila !!!
O combinatie foarte interesanta…. Trebuie sa le incerc si eu… mai ales ca… au in componenta porumb….
Multumesc fetelor! Ma bucur tare mult ca v-a placut! :*