Sos cu hrean

de Miha
1778 vizualizări

Avem nevoie de:

150 g smantana
1 radacina hrean
sare si piper

Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust.

Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti .

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

Ana-Maria 14 octombrie 2009 - 6:57

Miha draga,am halit asa ceva la viata mea…demential!Partea cea mai tare in reteta ta,este ca razuind hreanul pe razatoarea mica,scapi de sinuzita…pe bune!:))))

Răspuns
nana 14 octombrie 2009 - 7:08

Tare bun sosul ăsta, merită să plângi pentru el!

Răspuns
Miha 14 octombrie 2009 - 7:39

Da, ai dreptate, Ana Maria! Desfunda tot! :)))

Dealtfel, se stie ca in caz de raceala cu nas infundat, sinuzita, un saculet cu hrean ras pus pe frunte face minuni! 🙂

Răspuns
Miha 14 octombrie 2009 - 7:40

Da Adi, e tare bun! Si e potrivit pt multe mancaruri!

Răspuns

Lasă un răspuns