Salam de pui (2)

de Miha
210 vizualizări

* 1 piept de pui
* 2 pulpe de pui superioare dezosate
* 10 g gelatina
* 5 catei de usturoi
* sare
* piper boabe
* foi de dafin
* rozmarin
* busuioc


Carnea se taie cuburi si se pune la fiert pe foc mic impreuna cu condimentele, in apa cat sa acopere carnea.

Cand carnea este fiarta si apa a scazut sub nivelul carnii se scot foile de dafin si se arunca, apoi se adauga usturoiul pisat si se da deoparte. Cand s-a racorit se adauga gelatina hidratata in cateva linguri cu apa rece. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

O parte din carne se toaca ( cu masina de carne sau prin blender), iar cealalta se taie bucatele mici cu cutitul. Se amesteca totul, impreuna cu zeama ce-a ramas. Punem compozitia rezultata pe o bucata de folie alimentara si rulam, dand compozitiei forma de baton. Invelim intr-o bucata de folie de aluminiu si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste, apoi se portioneaza.

poate vă plac și rețetele

3 comentarii

Fuat Gencal 25 octombrie 2010 - 14:14

Hayırlı günler, ellerinize sağlık çok leziz ve iştah açıcı bir görüntüsü var.
Bugün bloglardan seçmelerde kutsal sofranın yumurtalı makarna tarifi yayınlandı.
http://gencalsabahattin.blogspot.com/

Saygılarımla.

Răspuns
Birta 4 noiembrie 2015 - 9:03

Interesanta reteta cred ca e foarte buna si am sa o incerc Nicol din Gera Germania.

Răspuns
Miha 4 noiembrie 2015 - 10:40

multumesc 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: