Paste cu mascarpone

de Miha
2016 vizualizări

* 300 g paste fusilli
* 100 g unt
* 1 lingura faina
* 200 ml lapte
* ~200 g mascarpone
* sare si piper
* 1 catel usturoi


Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte.

Untul il topim intr-o tigaie. Adaugam faina si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase. Turnam laptele putin cate putin amestecand continuu. Se fierbe la foc mic pana incepe sa se ingroase. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga usturoiul pisat. Dam deoparte si adaugam branza mascarpone. Omogenizam si adaugam pastele. Amestecam usor pana la omogenizare.

Se serveste cald ca garnitura la gratar de pui.

poate vă plac și rețetele

1 comentariu

Bianka 26 octombrie 2010 - 7:35

BUUUN 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns