Avem nevoie de:
* 4 pulpe de pui fara piele
* 3 cartofi medii
* 1 ou
* 50 g cascaval
* 50 g unt
* boia de ardei
* nucsoara
* sare si piper
Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei
Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.
Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan
si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.
4 comentarii
mmmm arata minunat! o sa le fac pentru cina, am niste puire ramas de ieri, facut cu usturoi copt si branza afumata, pariez ca o sa mearga la fix.
te-am votat cu placere, succes! imi plac tare mult retetele tale, tocmai am facut trandafirii cu mere si au placut mult tuturor. ce bine ca exista deserturi simple dar de efect!!
cu drag, dana
Miha!interesant si de efect,nu mai vorbesc de gust !
Am sa incerc si eu,dar am o intrebare:pulpele crude …???
Pa Miha.
ff bune.eu leam facut si au fost pe placul tuturor.felicitari
Ma bucur ca v-au placut! >:D<