Pulpe de pui in crusta de cartofi

de Miha
116 vizualizări

Avem nevoie de:

* 4 pulpe de pui fara piele
* 3 cartofi medii
* 1 ou
* 50 g cascaval
* 50 g unt
* boia de ardei
* nucsoara
* sare si piper

Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei

Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.

Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan

si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

dana 16 februarie 2010 - 20:05

mmmm arata minunat! o sa le fac pentru cina, am niste puire ramas de ieri, facut cu usturoi copt si branza afumata, pariez ca o sa mearga la fix.
te-am votat cu placere, succes! imi plac tare mult retetele tale, tocmai am facut trandafirii cu mere si au placut mult tuturor. ce bine ca exista deserturi simple dar de efect!!
cu drag, dana

Răspuns
Mariana 18 februarie 2010 - 15:07

Miha!interesant si de efect,nu mai vorbesc de gust !
Am sa incerc si eu,dar am o intrebare:pulpele crude …???
Pa Miha.

Răspuns
ramona 22 martie 2013 - 9:28

ff bune.eu leam facut si au fost pe placul tuturor.felicitari

Răspuns
Miha 23 martie 2013 - 12:01

Ma bucur ca v-au placut! >:D<

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: