Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui cu lamaie

loading...

5 ciocanele de pui
1 lamaie
1 capatana usturoi
3 linguri ulei de masline
1/2 pahar vin alb
sare si piper
salvie uscata Kotanyi
rozmarin Kotanyi

Pulpele curatate si spalate se aseaza intr-un vas de lut, pe care l-am tinut in prealabil in apa rece. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se presara cu salvie si rozmarin.

Capatana de usturoi necuratata de coaja, se taie in 2 si se pune in vas langa carne. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra carnii. Turnam in vas uleiul si vinul si acoperim cu capacul.

Dam la cuptor la foc mediu. Cand este aproape gata, dam capacul deoparte si lasam pana se rumeneste.

Se indeparteaza feliile de lamaie si se servesc calde cu garnitura de cartofi natur.

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. Arata senzational Miha!!!

  2. Arata minunat

  3. Arata minunat! Yumm, yumm!!

  4. In vas de lut sunt o minunatie.Pup!

  5. Sigur sunt delicioase. Vreau???? Daaaaaaaaaaa :X:X

  6. Anonymous says:

    tocmai am terminat de preparat briosele tale cu cafea;am respectat cantitatile si toti pasii realizarii retetei doar ca,am renuntat la cafea si le-am umplut cu fructe de padure congelate si bucatele de ciocolata si…………sant divineeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! incearca-le cu incredere! te pup! o mare admiratoare pe nume mihaela!

  7. Anonymous says:

    am o intrebare:zi-mi te rog, cum ti se pare tie prajitura Rudy la gust? buna tare sau buna normal? nu am facut-o niciodata si nu stiu daca merita sa o fac!? MULTUMESC,SUZE DE DERANJ!

  8. Multumesc fetelor de aprecieri. Va imbratisez cu drag!

    Mihaela, multumesc de pontul cu fructele de padure. Cred ca sunt o nebunie, as fi tentata sa incerc daca as sti ca ar manca si mofturosii mei. 🙁

    Prajitura Rudy este…buna. Dar nu uita ca vorbesti acum cu o mare iubitoare de ciocolata. :))) Daca iti plac prajiturile cu branza, iti va placea si asta cu siguranta. 🙂

  9. Fatăăă, ţi-am lăsat un premiu pe pagina mea. Pupăcesc!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Mod de preparare Cartofi la cuptor: Curata si spala cartofii, apoi ii tai in sferturi sau cuburi potrivite ca marime. Ii pui intr-un bol si pui peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat si rozmarin verde tocat. Amesteca bine cu mana, sa fie cartofii bine acoperiti de condimente si ulei. […]

Rulada de curcan cu busuioc

Rulada de curcan cu busuioc

Mod de preparare Rulada de curcan cu busuioc: Peste untul moale, lasat la temperatura camerei, se pun toate condimentele si se omogenizeaza. Poti prepara o cantitate mai mare de unt aromat si o pastrezi la congelator pentru alte preparate Pieptul de curcan il feliezi cat mai subtire. Daca feliile sunt […]

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute

Mod de preparare Rulada de curcan cu dulceata de ardei iute: Reteta se prepara cat se poate de simplu si nici nu aveti nevoie de cantitati la ingrediente, totul tine doar de preferinta voastra. Pieptul de curcan se feliaza subtire. Daca e necesar se bate putin cu ciocanul de snitele. […]

Rulada de curcan cu ierburi

Rulada de curcan cu ierburi

Mod de preparare Rulada de curcan cu ierburi: In untul moale, lasat la temperatura camerei, se incorporeaza oregano si busuiocul. Daca aveti ierburi proaspete le puteti folosi, va fi cu mult mai bun Pieptul de curcan se taie in felii de grosimea unui deget. Fiecare felie se acopera cu folie […]