In ultimele zile am fost bolnaviori, de la mic la mare. 🙁 Astfel ca intre toate drumurile la spital, starea data de boala… n-am mai avut puterea de a gati. Mi-a lipsit tare mult asta, dar dupa ce trece perioada de regim voi intra in forta in bucatarie. :)) Mai ales ca acum neavand voie sa mancam prea multe, ne trec prin minte idei si retete care mai de care. :))
Reteta de astazi este una ce am preparat-o cu ceva vreme in urma, dar cum niciodata nu e prea tarziu, iata o idee pentru un aperitiv potrivit pentru orice masa festiva. Si nu numai. 😉 Pentru aceasta pasta de peste am folosit niste cosulete din aluat de foietaj, dar se poate servi si pe felii de paine crocanta sau choux-uri sau pur si simplu in boluri mici.
Ingrediente
- 100 g file de hering
- 1 lingura maioneza
- 50 g unt
- 1 ceapa rosie mica mica
- zeama de lamaie
- piper
Mod de preparare:
Fileul de peste se scurge bine de ulei. Il punem apoi intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si pasam cu mixerul vertical pana la omogenizare.
Se sareaza daca mai este necesar, se pipereaza si se potriveste gustul de acru, totul in functie de gustul personal.
Daaa…asta e una din acele retete culinare care se prepara in 5 minute. :))
6 comentarii
Multa sanatate tie si celor dragi!
Super reteta, Miha!
Si potrivita pentru comozi, ca mine!:))
S-auzim de bine!
multa sanatate va doresc! pasta asta e minunata…si eu o prepar cateodata, la ocazii speciale!
orice cu peste nu refuz 🙂
Multa sanatate!
Trebuie sa fie foarte buna aceasta pasta de peste!
Buna,Miha!Prioritar este sanatatea ta si a familiei.Noi cei care iti apreciem sinceritatea si tot ceea ce ne dezvalui in postarile tale suntem alaturi de tine!!!!!!!Apropo retete e super usoara.Weekend linistit!
Sănătate! Nu refuz niciodată pasta de peşte.