Pandispanul amorezat

de Miha
175 vizualizări
Pandispan
Pandispan

Avem nevoie de:

* 6 oua
* 6 linguri zahar
* 6 linguri faina
* vanilie

Albusurile se separa de galbenusuri.

Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema. Se adauga vanilia si faina si se omogenizeaza.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Se rastoarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor.

Aluatul rezultat il punem intr-o tava ( 20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra. Se face proba scobitorii.

Blatul copt si racit se taie cu forma de inimioara si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Pofta buna si…iubiti-va mult! :))

poate vă plac și rețetele

13 comentarii

Daniela 24 februarie 2010 - 7:49

M-am indragostit, da, da… de prajiturica ta… da, da, da, da…
Sa fii iubita, draga mea !

Răspuns
Miha 24 februarie 2010 - 7:52

Multumesc draga mea! Pup!

Răspuns
Ana-Maria 24 februarie 2010 - 9:17

Miha , iti doresc o zi plina de iubire si iau si eu o inimioara de asta apetisanta…
Le-ai decupat cu formele ?:)

Răspuns
Antzu' 24 februarie 2010 - 13:14

ce frumos, ce bine arata, vaii 🙂

Răspuns
Mariana 24 februarie 2010 - 15:12

O ce bine arata!defapt ca totdeauna!
Sa fii iubita!

Răspuns
sarah 24 februarie 2010 - 15:41

ti-au iesit dare tare dragalase inimioarele iar denumirea m-a facut sa zambesc.iti doresc sa fii iubita!

Răspuns
Anonymous 6 decembrie 2011 - 12:57

DAR PRAF DE COPT NU SE ADAUGA??

Răspuns
Miha 6 decembrie 2011 - 13:02

Daca albusurile sunt batute foarte foarte bine, apoi sunt incorporate usor in compozitie, fara ca aceasta sa se lase, nu este necesar. Dar… daca vrei sa fii sigur(a) de reusita si sa nu ai emotii poti pune si praf de copt. 1 lingurita este suficient.

Răspuns
Anonymous 2 februarie 2012 - 16:40

foarte frumusele inimioarele,am de gand sa le fac si eu pt sotul meu de valentine’s day,spune-mi te rog mai exact la cate grade sa fie cuptorul?ms

Răspuns
Miha 2 februarie 2012 - 16:50

Buna. Pandispanul se coace la foc mediu, 180-190 grade.

Multumesc!

Răspuns
Beth 12 februarie 2012 - 13:30

Wuauw!!!! merveilleux ces petits coeurs, j’adore bravo pour ton imagination, il sont moelleux!

Bisous

Răspuns
Ruxy 13 februarie 2012 - 17:56

Arata minunat amorezatul tau! Sa ai o zi indragostita tare…puuup!

Răspuns
Miha 13 februarie 2012 - 18:12

Multumesc Ruxy! Asemenea si tie! :*

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: