Omleta cu legume – mic dejun Edenia

de Miha
3986 vizualizări
Omleta cu legume edenia

De curand, ba chiar foarte de curand, fetita mea a devenit curioasa sa incerce lucruri noi. Vorbim aici despre mancare, evident! ca din celelalte nebunii si giumbuslucuri demne de pus nervii-n pioneze e dispusa sa incerce in fiecare zi! :)))

Asa se face ca provocarea Oanei de a gati un mic dejun cu legumele congelate de la Edenia a picat tocmai la fix. N-am facut decat 2 portii, pentru fete, baietii au ramas la mic dejunul traditional 🙂 O reteta simpla si foarte usor de preparat, gata in vreo jumatate de ora. Daca faceti mai multe portii mariti cantitatile in functie de cum va place voua, stiti voi! 😉

Omleta cu legume edenia

Pentru mai multe idei de mic dejun, aperitiv sau fel principal puteti vizita vitrinacuidei.ro Eu am vazut deja cateva retete ce mi-au facut cu ochiul 😉

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 2 oua
  • 50g cascaval
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingura smantana grasa
  • amestec mexican de legume Edenia
  • sare si piper
  • cativa fulgi de ardei iute
  • felii de bacon pentru tapetat formele

amestec mexican de legume

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia:

Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare.

Preparare omleta cu legume

Formele de ceramica se tapeteaza cu felii de bacon. Turnam compozitia pentru omleta, acoperim cu un strat (cat mai generos) de parmezan

Cum se face omleta cu legume edenia

si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se servesc calde, cu rosii cherry sau gogosari in otet. Chestie de preferinte, doar atat! 🙂

A fost simplu, nu-i asa? A fost si bun, parol! 😉

Mic dejun cu legume

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Nelu 2 decembrie 2015 - 12:45

Idea e grozava;o incerc weekendul viitor
nelu

Răspuns
Schimbare Sticla 31 ianuarie 2018 - 16:36

Grozava si reteta asta 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns