by Natalia
* 300 g naut
* 4 copanele de pui dezosate
* 1 ceapa
* 1 radacina patrunjel
* 1 bucata de telina
* 1 cana suc de rosii
* cimbru
* sare si piper
* patrunjel verde
Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.
Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.
Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.
Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.
La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.
Mancarica asta a mers de minune cu cateva turte cu iaurt. 😉
14 comentarii
CE BUNE T-AU IESIT
M ABUCUR CA TI-AU PLACUT Piramidele 🙂 sa le faci ca ff bune
te pup
Ce bine araa mancarica ta…:-)). Te pup!
Mmm, chiar e bun bun, n-am mai facut de ceva timp.
Miha,unde gasesc naut uscat , caci numai la conserva mi-a sarit in ochi.
Gustul e oarecum ca de fasole?
Anca, le-am trecut pe lista. 😉
Pup!
Multumesc Naina. Pupici si de la noi.
Nati, nu e bun la cura? 🙂
Lavinia, eu am luat de la un magazin naturist. Punguta de 500 g, dar nu mai stiu cat am dat.
Si este sau nu bun la cura? 🙂
Ca arata tare bine…
n-am gatit niciodata cu naut !
Ana-Maria, nu stiu daca e bun la cura. :)) Cura nu-i de mine, habar n-am de ele. :))
Pup!
Pansy, nici eu n-am gatit pana acum. Orice are un inceput! 😉
am facut si eu ceva asemanator si a iesit foarte gustos.pupici Miha
Nautul este bun la cura, cu conditia sa nu fie asociat cu branzeturi sau preparat prin prajire.Am plantat anul trecut in gradina, dintr-o punguta de la magazinul doctorului Pavel Chirila.A crescut fara prea multa ingrijire.E delicios.
Mancarea cu naut:) arata voios…asadar e buna pentru cura!