Naut cu legume si carne

de Miha
209 vizualizări

by Natalia

* 300 g naut
* 4 copanele de pui dezosate
* 1 ceapa
* 1 radacina patrunjel
* 1 bucata de telina
* 1 cana suc de rosii
* cimbru
* sare si piper
* patrunjel verde

Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.

Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.

Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.

Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.

La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.

Mancarica asta a mers de minune cu cateva turte cu iaurt. 😉

poate vă plac și rețetele

14 comentarii

ANCA 20 aprilie 2010 - 23:18

CE BUNE T-AU IESIT
M ABUCUR CA TI-AU PLACUT Piramidele 🙂 sa le faci ca ff bune
te pup

Răspuns
Naina 21 aprilie 2010 - 5:25

Ce bine araa mancarica ta…:-)). Te pup!

Răspuns
Nati 21 aprilie 2010 - 5:51

Mmm, chiar e bun bun, n-am mai facut de ceva timp.

Răspuns
LLAAVVIINNIIAA 21 aprilie 2010 - 7:56

Miha,unde gasesc naut uscat , caci numai la conserva mi-a sarit in ochi.
Gustul e oarecum ca de fasole?

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 7:58

Anca, le-am trecut pe lista. 😉

Pup!

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 7:59

Multumesc Naina. Pupici si de la noi.

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 7:59

Nati, nu e bun la cura? 🙂

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 8:00

Lavinia, eu am luat de la un magazin naturist. Punguta de 500 g, dar nu mai stiu cat am dat.

Răspuns
dintimisoara 21 aprilie 2010 - 9:26

Si este sau nu bun la cura? 🙂
Ca arata tare bine…

Răspuns
pansy 21 aprilie 2010 - 9:32

n-am gatit niciodata cu naut !

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 9:36

Ana-Maria, nu stiu daca e bun la cura. :)) Cura nu-i de mine, habar n-am de ele. :))

Pup!

Răspuns
Miha 21 aprilie 2010 - 9:36

Pansy, nici eu n-am gatit pana acum. Orice are un inceput! 😉

Răspuns
sarah 21 aprilie 2010 - 15:52

am facut si eu ceva asemanator si a iesit foarte gustos.pupici Miha

Răspuns
Danca Danela 23 aprilie 2010 - 11:35

Nautul este bun la cura, cu conditia sa nu fie asociat cu branzeturi sau preparat prin prajire.Am plantat anul trecut in gradina, dintr-o punguta de la magazinul doctorului Pavel Chirila.A crescut fara prea multa ingrijire.E delicios.

Mancarea cu naut:) arata voios…asadar e buna pentru cura!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: