Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate

de Miha
63 vizualizări

Reteta Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate

Muschiulet de porc la gratar

Ingrediente

  • * 1 muschiulet de porc
  • * 1 lingura busuioc
  • * 1 lingura oregano
  • * 1 lingura patrunjel
  • * 3 catei usturoi
  • * 1 lingurita sare
  • * 1/2 lingurita piper
  • * 2 linguri otet
  • * 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate:

Intr-un vas amestecam condimentele,

ierburi aromate pentru marinata

apoi turnam uleiul cate putin, amestecand continuu, pana obtinem o pasta. La sfarsit punem si otetul si omogenizam.

Muschiuletul se taie felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Fiecare bucata de carne se unge cu crema de ierburi pe ambele parti. Se pun pe un platou,

Preparare muschiulet de porc

se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, cate 5 minute pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Sursa

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Bianka 18 iunie 2010 - 11:16

Arata foarte bine

Răspuns
jose manuel 18 iunie 2010 - 12:47

Se ve delicioso. Un saludo

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: