Reteta Salata de icre de crap
Ingrediente
- * 100 g icre de crap
- * 300 ml ulei
- * zeama de lamaie
- * sare
- * ceapa
Salata de icre de crap – o idee grozava pentru aperitivele de sarbatori
Mod de preparare Salata de icre de crap:
Icrele proaspete se trec printr-o sita pentru a indeparta pielitele. Se pune putina sare si se tin la rece cateva ore.
Se amesteca cu mixerul turnand cate putin ulei, cantitatea marindu-se treptat. Din cand in cand se adauga cate putina apa minerala si zeama de lamaie. La sfarsit se pune ceapa tocata foarte marunt si se omogenizeaza.
- Daca se intampla ca icrele sa se taie se pot repara amestecand o lingura de icre nepreparate cu cate putin din icrele taiate.
- Se mai pot drege cu 50 g gris fiert foarte tare si racit bine. Se pune grisul intr-un castron si se mixeaza cu cate putin din icrele taiate.
Dupa ce au fost preparate, icrele se lasa sa se odihneasca jumatate de ora, dupa care se amesteca din nou, adaugand cate putina apa minerala, atata cat mai primesc.
2 comentarii
óóóó ce bunatate
Frumos prezentata, foarte buna si sanatoasa.