Budinca de clatite cu branza

de Miha
250 vizualizări
Budinca de clatite

Reteta Budinca de clatite cu branza

Budinca de clatite

Ingrediente

  • Pentru foile de clatite avem nevoie de:
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250 g faina
  • Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • esenta de rom

Mod de preparare Budinca de clatite cu branza:

Toate ingredientele pentru crema se mixeaza pana se obtine o crema fina.

Clatite:

Se amesteca faina cu laptele caldut, se adauga zaharul, galbenusurile, untul topit si putina sare. La sfarsit albusurile batute spuma.

Clatitele se coc numai pe o parte.

Se unge cu unt o forma de tort, se presara cu pesmet si se aseaza prima foaie cu partea neprajita pe fund si se unge cu crema de branza, alternand pana se termina foile.

Clatite cu branza la cuptor

Ultima foaie se pune cu partea neprajita deasupra. Se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste.

Budinca de clatite cu branza la cuptor

Am taiat felii, le-am facut niste moturi din crema ganache de ciocolata si le-am papat repede repejor :))

Budinca de clatite cu branza dulce

poate vă plac și rețetele

7 comentarii

diamond 28 aprilie 2009 - 0:47

am vazut multe budinci de clatite dar nici una ca asta! 🙂 arata bine tare de tot! 😀

Răspuns
Niko 28 aprilie 2009 - 5:09

Wow, ce bine arata!!!
Felicitari!

Răspuns
LauraAdamache 28 aprilie 2009 - 7:06

Miha draga este cea mai frumoasa budinca de clatite pe care am vazut-o in viata mea!!!Nici nu vreau sa ma gandesc cat de buna este!! Te pup si felicitari! Esti o gospodina desavarsita!!

Răspuns
Miha 28 aprilie 2009 - 19:44

Niko,multumesc!

Răspuns
Miha 28 aprilie 2009 - 19:46

Laura,la cate minunatii faci tu,e o onoare pentru mine sa ma consideri desavarsita! 🙂 Te pup si multumesc!

Răspuns
alison 29 aprilie 2009 - 5:52

wow!ce frumusete de prajitura ti-a iesit!ai imaginatie ,nu gluma!felicitari,miha!

Răspuns
Miha 29 aprilie 2009 - 10:56

Alison,multumesc mult!

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: