
INGREDIENTE
- Avem nevoie de:
- 100 g unt
- 50 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 3 oua
- 300 ml lapte
- 300 g faina
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare Gauffre cu ciocolata si frisca:
Batem ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Adaugam untul topit, zaharul vanilat, apoi faina amestecata cu praful de copt. Alternam cu lapte. In functie de preferinta se poate adauga si rom. Se obtine un aluat vascos, care se coace in aparatul de vafe.
Pentru umplutura am folosit crema de ciocolata Nutella si frisca.
8 comentarii
Ai mila de mine Mihaaa..ca sunt la dieta… :((
Elena draga…iti restrictionez accesul sau iti trimit un coniac? :)) :))
trimite coniacul :))
foarte faine,ar mai trebui si eu sa scot aparatul de la naftalina 🙂
Vreau si eu, trimite-mi cu avionul, ca eu n-am forma din asta smechera…
@Cuscra,ce sa trimit?Gauffrele,forma sau coniacul? :))
@Mihaela,la atatea retete delicioase ce-am gasit la tine,ar fi pacat sa-l tii la naftalina. 🙂
Of, de cand tot vreau sa-mi cumpar si eu aparat!Arata tare bine!
Multumesc Flor!
Neaparat sa faci o investitie! Merita! 😉