* 1 caserola ficatei de pui
* 100 g bacon feliat
* piper si cimbru
* 1/2 pahar de vin alb
Ficateii spalati si curatati de pielite se invelesc in feliile de bacon. In functie de cat e de lunga fasia de bacon se pot inveli si cate 2 ficatei odata.
Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se condimenteaza dupa gust cu piper si cimbru. Sare n-am mai pus, e baconul suficient de sarat. Daca va place mai sarat puteti pune si sare, dupa gust.
Turnam in vas 1/2 pahar de vin alb si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor la foc mediu, pana scade tot lichidul si grasimea de pe bacon se topeste, devenind crocant.
Se serveste cald cu mamaliguta.
2 comentarii
Imi place si mie sa fac. Sint foarte bune
Cum ziceam cred ca bardarea cu bacon este visul oricarui ingredient :)))) daca ar putea vb ar cere ai sa fie inveliti in bacon 🙂