Ficatei in bacon

de Miha
241 vizualizări

* 1 caserola ficatei de pui
* 100 g bacon feliat
* piper si cimbru
* 1/2 pahar de vin alb


Ficateii spalati si curatati de pielite se invelesc in feliile de bacon. In functie de cat e de lunga fasia de bacon se pot inveli si cate 2 ficatei odata.

Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se condimenteaza dupa gust cu piper si cimbru. Sare n-am mai pus, e baconul suficient de sarat. Daca va place mai sarat puteti pune si sare, dupa gust.

Turnam in vas 1/2 pahar de vin alb si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor la foc mediu, pana scade tot lichidul si grasimea de pe bacon se topeste, devenind crocant.

Se serveste cald cu mamaliguta.

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Bianka 6 decembrie 2010 - 9:11

Imi place si mie sa fac. Sint foarte bune

Răspuns
www.bucataria-sylviei.ro 8 decembrie 2010 - 12:50

Cum ziceam cred ca bardarea cu bacon este visul oricarui ingredient :)))) daca ar putea vb ar cere ai sa fie inveliti in bacon 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: